Tømning af septiktank mv. til private og erhverv

Trænger din septiktank, køkkenkloak, samletank eller anden brønd til at blive tømt? Det kan vi nemt hos Alex Slamsugning ApS.

Vi har mere end 50 års erfaring med inspektioner, spulinger og sugninger med mere og kan tilbyde professionel tømning af septiktank og alle andre slags tanke hos både private og erhverv. Vi har beliggenhed i Vig, og kører i hele Odsherred, Nykøbing Sjælland og Holbæk for at hjælpe dig med din slamsugning. 

Hvad er en septiktank, og hvorfor skal den tømmes?

Septiktank, trixtank eller bundfældingstank. Kært barn har mange navne, men funktionen er den samme. En septiktank opsamler alt det slam, papir og andre affaldsstoffer, som kommer fra det spildevand, du udleder fra din kloak. Denne tank skal selvsagt tømmes med jævne mellemrum; vi anbefaler minimum en gang om året, og hos store erhvervsbygninger kan det være nødvendigt at tømme den oftere.

Bliver tanken ikke tømt, risikerer du, at den løber over ude som inde, og det kan forurene både vores miljø og grundvand. Det kan heldigvis nemt undgås ved regelmæssig tømning.

Når du bestiller en tømning af septiktank mv. hos os, kommer vi ud med vores slamsuger og suger indholdet fra septiktanken op i lastbilen. Her bliver slam og vand fordelt. Vi tager det uønskede slam med til renseanlægget og efterlader din tank renset. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømning af septiktank

Har du en septiktank eller anden tank, som skal tømmes, og vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig samt prisen herfor, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så tager vi en snak og udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefonnummer: 59 31 55 00 eller skrive til vores e-mail på: kontor@alexslamsugning.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig. 

ALEX SLAMSUGNING ApS

CVR: 49755910

Jyderupvej 3, 4560 Vig

Abn i Google Maps

Ring ​på 59 31 55 00

E/mail kontor@alexslamsugning.dk 

Åbningstider

Mandag - Torsdag 7-15.30
Fredag 7-13


Uden for telefontiden, i weekender og helligdage er der vagttelefon døgnet rundt til akutopkald.